For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Vestafjell

Konsern

Bøe & Lepsøy konsernet består av følgende selskapet

 • 10,orig

  Bøe & Lepsøy Utbygging en avdeling i Vestafjell AS som driver med utvikling, salg og utbygging av boligprosjekter. Virksomheten bygger i dag leiligheter med moderne løsninger for reduksjon av klimagassutslipp i produksjonsprosessen og lavt energiforbruk for beboere.

 • 25,orig

  A/Stab AS skal levere konkurransedyktig ingeniørkompetanse på detradisjonelle fagfeltene innen byggeteknisk rådgivning som byggeteknikk, elektro, ventilasjon, prosjekt- og byggeledelse, planarbeid samt brannteknikk. Selskapet ble etablert i 2002. Besøk selskapet på www.astab.no

 • 27,orig

  Vestafjell er totalleverandør av entreprenørtjenester innenfor bygg-, grunn- og bergsprengerfaget. Vestafjell AS er et entreprenørselskap med over 70 års erfaring. Selskapet tilbyr markedet en solid, regional aktør med over 70 ansatte. Vestafjell har gjennom sitt opphav bygget opp erfaring innen bygg- og maskinentreprenørvirksomhet siden 1939.

 • 6,orig

  Os Knuseverk AS er 100% eid av Bøe & Lepsøy AS. Bedriften holder til i Hagavik og driver innen knuseverk, utvinning fra grus- og sandtak og utvinning av leire og kaolin. Selskapet ble etablert i 1978.

 • 24,orig

  AS Bøe & Lepsøy er moderselskap til selskapene over og ble etablert i 1939 som et byggmesterfirma.