For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Vestafjell

Ledig Stilling

VELKOMMEN PÅ LAGET

Vestafjell AS er høsten 2020 blitt betydelig styrket gjennom fusjoner i konsernet og hvor entreprenørselskapet og eiendomsutviklingsselskapet er blitt til ett selskap. Selskapet vil etter fusjonen ha en forventet omsetning for 2021 på NOK 160 mill. samt en tomtebank som over tid vil gi i størrelsesorden 165 boenheter.

 

Dette sammen med økende ordrereserve gjør at vi nå trenger å styrke vår organisasjon innenfor flere avdelinger og fagområder. Vi søker derfor etter deg som er villig til å gå nye veier for å oppnå suksess og som vil være med på en reise der Vestafjell skal flytte grenser innenfor arbeidslyst, trivsel, verdiskapning og godt arbeidsmiljø.

 

 

 

 

Lageransvarlig

Vil du være med oss på laget?

 

Vi søker nå etter Lageransvarlig til vårt lager i Hegglandsdalen.

 

Se full utlysning på FINN - kode 229871639

 

Lageransvarlig - bygg og anlegg | FINN.no

 

 

Prosjektledere

Som prosjektleder vil du få det overordnede ansvaret for styringen av prosjekter innenfor Vestafjell AS sine forretningsområder - bygg og anlegg.

 

 

 

 

Anleggsledere

Som anleggsleder vil du få hovedansvar for den daglige produksjonen i prosjekter innenfor Vestafjell AS sine forretningsområder - bygg og anlegg.

 

 

Prosjektingeniør

Som prosjektingeniør vil du få tildelt ansvar for ulike arbeidsoppgaver i bygg og anleggsprosjekter. Typiske ansvarsoppgaver kan eksempelvis være innenfor HMS, KS, kalkulasjon og tilbudsarbeid, stikningsarbeid og dokumentasjon, innkjøp, planlegging og bemanning

 

 

 

 

Tømrere m/fagbrev

Vil du være med oss på laget?

 

Vi søker nå etter flere tømrersvenner som har yrkesstolthet og god arbeidsmoral.