Mennesker som skal på jobbintervju

Ledige stillinger

Velkommen på laget

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med å styrke og utvikle Vestafjell videre. Vi skal sammen bygge verdier slik at Vestafjell skal være en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av bygg og anleggstjenester innen privat ​og offentlig sektor.

Er du villig til å gå nye veier for å oppnå suksess ved å kunne identifisere deg med og leve etter våre kjerneverdier​, kan du være den rette.

Våre kjerneverdier er:

  • Være ærlig. «Vær ærlig og oppriktig i alt du gjør. Sørg for at du alltid overholder tidsfrister enten det gjelder kunder, kollegaer eller samarbeidspartnere.Lov aldri mer enn du klarer å holde. Skal du ta en beslutning sørg for at du kjenner nødvendige fakta. Møt presis og gi beskjed hvis du ikke er tilgjengelig»
  • Være profesjonell. «Sørg alltid for å jobbe metodisk og enhetlig. Sett deg inn i – og etterlev – gjeldende krav, regelverk og bransjestandarder. Møt presis og i henhold til avtale. Som ansatt i Vestafjell representerer du selskapet på en solid, tillitsfull og respektfull måte ved alltid å profilere selskapet på beste mulige måte»
  • Være en samspiller. «Vær den som oppmuntrer til – og som finner – konkrete måter for å dele beste praksis, erfaringer og kunnskap. Gi medarbeidere tillit samt ros og anerkjennelse»
  • Levere kvalitet. «Sørg alltid for å gjøre tingene rett første gang og lever en kvalitet som er i samsvar med det som er avtalt. Rett løsning til rett tid og med rett kvalitet er leveregelen vår. Vær stolt av arbeidet ditt»

Vi trenger nå å styrke oss innenfor flere av våre forretnings- og fagområder.

Vi bruker ikke tilsendte opplysninger til noe annet enn å vurdere søknaden.

Vi gir ikke opplysningene til noen andre og de oppbevares frem til prosessen er ferdig dersom det ikke inngås avtale om noe annet.

Prosjektleder - Anlegg

Pil ned ikon

Fremtiden bygges nå