Mennesker som skal på jobbintervju

Ledige stillinger

Velkommen på laget

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med å styrke og utvikle Vestafjell videre. Vi skal sammen bygge verdier slik at Vestafjell skal være en attraktiv arbeidsgiver og leverandør av bygg og anleggstjenester innen privat ​og offentlig sektor.

Er du villig til å gå nye veier for å oppnå suksess ved å kunne identifisere deg med og leve etter våre kjerneverdier​, kan du være den rette.

Våre kjerneverdier er:

  • Være ærlig. «Vær ærlig og oppriktig i alt du gjør. Sørg for at du alltid overholder tidsfrister enten det gjelder kunder, kollegaer eller samarbeidspartnere.Lov aldri mer enn du klarer å holde. Skal du ta en beslutning sørg for at du kjenner nødvendige fakta. Møt presis og gi beskjed hvis du ikke er tilgjengelig»
  • Være profesjonell. «Sørg alltid for å jobbe metodisk og enhetlig. Sett deg inn i – og etterlev – gjeldende krav, regelverk og bransjestandarder. Møt presis og i henhold til avtale. Som ansatt i Vestafjell representerer du selskapet på en solid, tillitsfull og respektfull måte ved alltid å profilere selskapet på beste mulige måte»
  • Være en samspiller. «Vær den som oppmuntrer til – og som finner – konkrete måter for å dele beste praksis, erfaringer og kunnskap. Gi medarbeidere tillit samt ros og anerkjennelse»
  • Levere kvalitet. «Sørg alltid for å gjøre tingene rett første gang og lever en kvalitet som er i samsvar med det som er avtalt. Rett løsning til rett tid og med rett kvalitet er leveregelen vår. Vær stolt av arbeidet ditt»

Vi trenger nå å styrke oss innenfor flere av våre forretnings- og fagområder.

Vi bruker ikke tilsendte opplysninger til noe annet enn å vurdere søknaden.

Vi gir ikke opplysningene til noen andre og de oppbevares frem til prosessen er ferdig dersom det ikke inngås avtale om noe annet.

No items found.

Fremtiden bygges nå